BRASSERIE TWINTIG18

BRASSERIE TWINTIG18 (H)eerlijke frites enzo!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 280 beoordelingen
24 jan 2020 om 21:54 Prima, voor herhaling vatbaar! Porties precies goed, verse producten. Niet vet.
24 jan 2020 om 21:13 Was een lekkere burger, alle ingredienten lekker vers, niet zo vet en slap als bij andere zaken. Eten had alleen wat warmer mogen zijn.
19 jan 2020 om 22:59 Goed eten. Rekening met het milieu. Top
19 jan 2020 om 19:50 Snacks waren lekker. De patat iets minder lekker. Veel frietjes waren niet goed gesneden waardoor je hele grote aardappelachtige plakkaten had. Het was ook erg weining en volgens mij zaten er geen kruiden op.
15 jan 2020 om 16:09 Bestelling 10min te laat gekomen. Burgers zijn echte aanraders, maar patat was iets je minder. weinig & niet echt goed gebakken. Nog steeds een aanrader
14 jan 2020 om 20:01 Patat was exht heerlijk Alles goed warm en mooi op tijd Wij gaan vaker bestellen!
7 jan 2020 om 20:53 Leuke toevoeging aan het bezorg tasje.
2 jan 2020 om 9:26 Geweldig leuke vriendelijke bezorger. Top
27 dec 2019 om 21:09 De veggieburger was prima. Bij de patat oorlog die ik had besteld zat helaas bijna geen pindasaus en was deze naast het bakje gegoten.
26 dec 2019 om 20:54 Op tweede kerst avond voor het eerst bij jullie besteld, eten werd binnen 30 minuten bezorgt. Smaakte prima en was goed warm, voor herhaling vatbaar
6 dec 2019 om 18:57 Precies op afgesproken dat tijd bezorgd. Dit was de beste snack ervaring van 2019. Dankzij deze heerlijkheid is dik worden geen straf
5 dec 2019 om 13:51 At the moment, the best burger I had here in leeuwarden :-). Thank you! (Maybe a bit More bacon and cheese). Xx